page contents

Ovatko kengät intohimosi? Näin tilaat kenkiä netistä edullisesti

Minne syömään?Haluatko oppia tilaamaan kenkiä netistä? Ehkäpä olet jo tilannut yhdet tai useammatkin kengät netim kautta, mutta tämä artikkeli kannattaa silti lukea.  Saat siitä lisävinkkejä kenkä ostoksiisi ja säästät sekä aikaa, että rahaa.Smile

Tässä artikkelissa käydään läpi kenkien tilaamiseen liittyviä asioita, jotta saat jalkineesi mahdollisimman edullisesti, nopeasti ja oikean kokoisina toimitettuna suoraan kotiisi.

Uudet kengät piristävät mieltä ja keräävät ansaittua huomiota. Kenkäostoksilla käynti ei ole koskaan ollut helpompaa, tehokkaampaa ja edullisempaa, kuin nettishoppailun tuomien mahdollisuuksien avulla.

 

 

Hyödynnä rajoitetetun ajan voimassa olevat alennusmyynit nyt!

 

Ne ovat kaikki tunnettuja laadukkaista ja laajoista valikoimistaan, sekä toimituksen luotettavuudesta ja nopeudesta.

 

Ostaessasi kenkiä netistä, niin vaihtoehtoja on rajattomasti!

Kenkien netistä tilaamisen suurimpia etuja ovat uskomattoman laaja valikoima, sekä ajan ja rahan säästäminen.kenkiä netistä Kengät saa nimittäin netistä melkein poikkeuksetta edullisempaan hintaan, kuin perinteisestä kenkäkaupasta.


Lisäksi pystyt löytämään helposti selailtavien mallistojen avulla juuri sellaiset kengät, mitkä jäisivät muuten ehkä löytymättä, koska harvalla meistä on aikaa käyttää useita tunteja päivässä kenkäkaupoissa juoksemiseen.

Tämä johtuu siitä, että kenkiä myyvällä nettikaupalla on huomattavasti pienemmät ylläpito kustannukset, kuin perinteisellä kenkäkaupalla. Netti kenkäkauppa säästää rahaa henkilökuntakuluissa, liikehuoneisto vuokrassa ja monessa muussakin asiassa, joten kenkiä pystytään tämän johdosta myymään edullisesti laadusta tinkimättä.

Alla muutamia esimerkkejä netin kenkävalikoiman suosituimmista tuotemerkeistä, jotka ovat aina ulottuvillasi 24 tuntia vuorokaudessa, juuri silloin, kun sinä haluat lähteä kenkä ostoksille:

Naisten kenkiänaisten kenkiä

 • Calvin Klein

 • Azzaro

 • Sebastian

 • Ruthie Davis

Miesten kenkiä

 • Snipe

 • Allen Edmonds

 • Paul Smith

 • Lundhags

Urheilukengäturheilukengät

 • Puma

 • Converse

 • Nike

 • Adidas

Lasten kengät

lasten kenkiä

 • Wildflower

 • Moschino Kids

 • Catarina Martins

 • UGG Australia

Jos lompakko on  tilapäisesti tyhjillään, niin ostosmatkallesi saat rahoitusta täältä

 

 

 

 

Suosituimmat kenkäkaupat netissä:

 

 

Zalando

Zalando on nettikauppa, josta löydät  naistenkengät, miestenkengät ja lastenkengät kaikki yhdestä paikasta ja paljon muuta kivaa. Yli 200 kenkämerkkiä takaa valtavan valikoiman mistä jokainen voi ostaa tarvitsemansa ja omaan tyyliinsä sopivat kengät. Zalando tarjoaa myös suuren valikoiman erilaisia kenkätarvikkeita.

Kaikki sivustolla oleva kengät ovat varastossa, joten 2-5 päivän kuluttua tilauksestasi voit sovittaa kenkiä jalkaasi kaikessa rauhassa kotonasi.

Tämän ansiosta Zalandosta kenkien ostaminen on nopeaa ja hauskaa. 

zalando kenkäkauppa

 

 

 

Spartoo

Spartoo on korkeatasoinen kenkäkauppa netissä. Valikoimista löytyy yli 15 000 mallia ja 400 valmistajaa. Mikä hienointa, on sekä kenkien toimitus, että palautus ilmaista. Tämä takaa asiakas tyytyväisyyden ja onnistuneen kaupankäynnin.

Spartoosta löydät kaikkien yleisimpien merkkien lisäksi myös sellaisten valmistajien kenkiä, jotka ovat Suomessa vielä harvinaisia. Haluathan toki erottua harmaasta massasta. Kannattaa pitää tämä paikka mielessä kenkiä netistä ostaessasi.

Heppo kenkäkauppa

 

Brandos

Suomen suurin kenkäkauppa Brandos.fi , jonka valikoimista löydät 300 eri tuotemrkkiä ja kymmeniä tuhansia kenkämalleja kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Kenkävalikoima kattaa naiset, miehet ja lapset, joten voit tilata jalkineet koko perheelle kerralla.

Brandosilla on ilmainen toimitus ja palautus kaikissa kengissään. Turvallinen ja hyvä valinta.

brandos

 

Kipkop Store

Kipkop Store on naisten kenkäkauppa verkossa. Kipkop Store on erikoistuneet upeisiin, näyttäviin ja seksikkäisiin naisten kenkiin. Kipkop Storesta voit ostaa kengät, joita et muiden jaloista löydä.Verkkokaupassa on vaihtuva valikoima markkinoiden upeimpia saappaita, nilkkureita, korkokenkiä ja elämääsi helpottavia kenkätarvikkeita.

Kipkop

 

Nike

Urheilijat puskevat itsensä äärirajoille, ja saman tekee Sokoksen verkkokauppa tarjoamalla urheilukenkiä, jotka parantavat atleetin suorituskykyä, ja antavat mahdollisuuden huipputuloksiin.

Kun tarvitset urheilukengät, mitkä eivät tee kompromisseja, niin Nike on silloin oikea valinta!

Nike

 

Nike urheilukengät esittelyssä

 

Kenkien kokotaulukko – koot selville ennen kuin tilaat kengät netistä

Kenkä kokotaulukko on syytä olla ulottuvillasi silloin, kun olet tilaamassa kenkiä netistä. Joku kengät netistä tilannut on saattanut joutua palauttamaan kengät ja odottamaan uusien kenkien saapumista, koska oman koon tarkistamista kenkien kokotaulukolla ei ole maltettu tehdä ennen uusien jalkineiden tilausta.

Ohjeet oikean koon määritykseen löydät täältä.

Valmistajien koot vaihtelevat, mutta linkissä olevien ohjeiden avulla määrität oman kokosi helposti, ja säästyt turhauttavalta palautus rumbalta. Sama taulukko on tarpeen lasten kenkiä netistä tilatessa, joten kannattaa laittaa se talteen.

 

Naisten saappaat netistänaisten saappaat

Sivustollamme on tapana ottaa joku tietty osa artikkelin aihepiiristä erikoistarkasteluun, ja tällä kertaa tutkimme naisten saappaita

Esimerkki kenkinä ovat pitkät, ainutlaatuiset Primebootsin saappaat. Valmistusmateriaalina on käytetty hienointa mahdollista nahkaa, ja saappaat ovat saaneet lopullisen muotonsa Espanjassa Valverdena del Calzadon laatutyönä.

Saapas muotoutuu erinomaisesti jalan mukaiseksi äärimmäisen huolellisen valmistus prosessin ansiosta. Samasta syystä jalka myös hengittää hyvin.

Ulkopohja on valmistettu tukevasta kumista, joten näillä saappailla liikut sekä näyttävästi, että turvallisesti liukkaallakin kelillä.

 • Saappaat ovat polvipituiset
 • Materiaalina nahka. Luonnonmateriaalina nahka on kestävä, ja muotoutuu hyvin jalan mukaan
 • Ulkopohja on valmistettu kumista

 

Elle-lehteä lukemalla varmistat, että pukeudut aina trendikkäästi, ja saat osaksesi ansaitsemaasi ihailua.

Kuumimmat trendit esittelevä Elle on maailman suosituin muotiin keskittyvä lehti. Elleä ei valitettavasti ole tajolla Suomeksi, mutta sen sijaan Ranskaksi, Englanniksi, Venäjksi ja Saksaksi elle on saatavilla.

Toivottavasti tästä artikkelista oli sinulle jotain iloa, ja mahdollisesti hyötyäkin ostaessasi kenkiä netistä. Se on harrastus johon ei koskaan kyllästy ja tämän helpompaa hyvän diilin löytäminen ei ole ollut koskaan!Smile

 

 

Kaupunkidiilin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat automaattisesti tietoa parhaista diileistä!
Roskapostia ei tarvitse pelätä, koska sitä ei tule. Uutiskirjeen tilauksen poistaminen onnistuu yhdellä klikkauksella.

Pin It on Pinterest