page contents

Kanavapaketit

Kanavapakettien avulla saat ansaitsemasi laatuviihteen kotiisi


Canal DigitalMaksullisten
kanavapakettien avulla varmistat sen, että näet kaikki suosikki ohjelmasi kuvan- ja äänenlaadullisesti huippuluokkaa olevalla tasolla.Kanavapaketit
ovat sinua varten jos tykkäät rentoutua raskaan työpäivän jälkeen katsomalla televisiosta juuri sellaista ohjelmaa kuin itse haluat. Mikä parasta, ohjelmat ovat yleensä joko täysin tai lähes mainoksettomia!

miten eroon roskakanavista? Vastaus on Canal Digital. Katso mitä haluat, milloin haluat.

Ilmaiskanavien tarjonta on niiden rinnalla hyvin heikkotasoista, eivätkä ne edes tue uusien televisioiden HD-ominaisuuksia. Säästäminen väärässä paikassa ei kannata pitkässä juoksussa.

canal digital tilaus

 

Jääkiekko, Fudis ja F1 aina Livenä

Urheilumiehille ja naisille kanavapaketti alkaa olla jo lähes pakkohankinta, koska esimerkiksi F1-formulakisat, NHL ja SM-liigan lätkämatsit, sekä valioliigan huippuottelut jäävät muuten näkemättä. Myös kaikki sarjat tulevat maksukanavien kautta kotiisi nopeammin, eivätkä parin vuoden viiveellä, kuten ilmaiskanavilla.

Elokuva, dokumentti, lastenohjelma, sekä kaikki muukin ohjelma tarjonta on kanavapaketeissa aivan omaa luokkaansa.

Kanavapaketin saa tänä päivänä hankittua lähes jokaiseen talouteen hyvin helposti ja edulliseen hintaan. Rahoitusta saat tarvittaessa täältä.

 

Tutustu kanavapaketteihin allaolevista linkeistä:

 

Kanavapaketit lyhyesti selitettynä – miksi maksu tv voittaa ilmaiskanavat 6-0?

Maksulliset kanavapaketit pystyvät luonnollisesti tarjoamaan laadukkaampaa viihdettä ja paremman tekniikan, kuin niin sanotut ilmaiskanavat.

Huvittavinta on, että todellisuudessahan mitään ilmaiskanavia ei ole olemassakaan, vaan jokaisen talouden on maksettava tv-lupamaksu, mikäli vastaanotin kotoa löytyy, katsoipa näitä ilmaiskanavia tai ei.

Tämä on jossain määrin raivostuttavaa, ja oman mielipiteesi voit asiasta kertoa sivun alareunasta löytyvän äänestyksen alla olevalla kommentointilomakkeella. Sitten takaisin asiaan, eli kanavapakettien myötä tulevien etujen listaamiseen:

  • Huippuluokan kuvan- ja äänenlaatunsa tähden tv:n katselu kokemuksesi taso nousee huomattavasti.
  • Paljon enemmän uusia sarjoja, elokuvia, eri aiheisiin keskittyneitä dokumenttikanavia, sekä musiikkikanavia.
  • Formulat, lätkän, fudiksen ja paljon muuta urheilua suorina lähetyksinä.
  • pienen kanavapaketista maksettavan hinnan takia tulet seuraamaan ohjelmia yleensä täysin ilman mainoksia!

 valokuitu

Antenni-, satelliitti- vai kaapeliverkko – mikä on sinulle sopivin kanavapaketti ratkaisu?


Lisäksi sinun tulee tarkistaa tv-laitteistosi tekniset tiedot; tukeeko nykyinen vastaanottimesi HD-lähetyksiä, vai kaipaako myös viihde-elektroniikka sektorisi päivitystä. Jos asut kerrostalossa, niin selvitä etukäteen saako satelliittilautasen asentaa parvekkeelle.Ostopäätöstä tehdessäsi sinulla täytyy olla selvillä se, millä tekniikalla toteutettu kanavapaketti on omassa tilanteessasi sopivin. Löytyykö taloyhtiöstä kaapeli jo valmiiksi vai asutko syjäisemmällä seudulla jolloin paras vaihtoehto on todennäköisesti satelliittikanavat ja lautasantenni. Satelliitti-kanavapaketin etuna on myös se, että kanavia on yleensä tarjolla enemmän kuin millään muulla tekniikalla.

Antennitalouksissa kanavapaketin asennus ja katsominen onnistuu helposti pelkällä digiboksilla, joka tukee Conax-kortteja. Kyseisen kortin lukemiseen tarvittava tekniikka löytyy kaikista uusimmista digibokseista, sekä HD-ominaisuudella varustetuista televisioista.

 

satelliitti antenni

High Definition – eli HD kanavapaketti

Jos haluat kaiken irti tv-elämyksistäsi, niin silloin ainoa oikea vaihtoehto on HD eli High Definition tekniikka. Kerran testattuasi menneeseen ei ole paluuta, eikä paljon haluakaan. Sen verran uskomattomia ja tajunnan räjäyttäviä elämyksiä pystyy HD-teknologia tarjoamaan.

HD-lähetysten seuraamista varten tarvitset digiboksin, joka tukee HD tekniikkaan. Lisäksi TV-vastaanottimessasi on oltava joko Full HD tai HD Ready valmius. Mikäli nämä ehdot täyttyvät, niin sitten vain kortti boksiin ja menoksi!

 HD kanavapaketti takaa katselu nautinnon

edullinen kanavapaketti

Äänestys: Pitäisikö 2013 voimaan tuleva Yle-Vero olla itse päätettävissä? Toisin sanoen  tulisiko jokaisen talouden voida itse päättää haluaako ilmaiskanavia katsoa ja maksaa Yle-veroa? Voit myös keskustella asiasta jättämällä kommentin.

 [poll id=”2″]

Kanavapaketit ovat tulleet jäädäkseen, valitse omasi!

 

 

Pin It on Pinterest