page contents

Lainat ja pikalainat nopeasti vuonna 2019

Lainojen kilpailuttaminenPikavippi on hyvä ratkaisu saada lainaa nopeasti, kun akuutti rahantarve yllättää. Joskus taas osuu niin hyvä diili kohdalle juuri ennen palkkapäivää, että sitä ei vaan voi ohittaa. Silloin on kannattavampaa ottaa vippiä hankinnan tekemiseksi edullisesti, ja maksaa lainasumma pois saman tien palkan tullessa.

Elämä heittelee pientä ihmistä, ja lainaa saatetaan tarvita milloin mihinkin. Pikavippien etuna on rahan lainaamisen helppous ja vipin saaminen tilille hyvinkin nopealla varoitusajalla. Pikavipin hakemisessa käytetään useimmiten TUPAS-tunnistus järjestelmää, joten vipin tai edullisen kulutusluoton saaminen tilille onnistuu joko pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä. 

Jokainen lainapalvelu on erilainen, ja tarkat yksityiskohdat lainojen ja kulutusluottojen myöntämiseen löydät luotto-paikkojen omilta sivuilta. Kannattaa suosia pisimpään toiminnassa olleita, luotettavia lainojen myöntäjiä mitä Suomesta löytyy. 

Olipa tilanteesi ja rahan tarpeesi mikä hyvänsä, niin täältä löydät juuri itsellesi oikean rahoitusyhtiön!

 

Luotettavat yritykset mistä saa lainaa tai pikalainaa nopeasti:

(Alla olevalla filtterillä voit määrittää lainasumman ja ikäsi. Lisäksi voit järjestää lainat suosion tai koron mukaan.)

 

 

50 pikavippi

 

Pidä taloutesi kunnossa – Lainat, pikavipit ja kulutusluotot on myös maksettava takaisin

Kolikolla on aina toinen puoli, ja pikavippien kohdalla se on velkakierteeseen ajautumisen vaara. Sen takia on erittäin tärkeää, että käytät omaa järkeäsi ja harkintaasi päättäessäsi onko pikalainan ottaminen tilanteessasi tarpeellista. Lainat ja vipit on niiden ottamisen jälkeen maksettava myös takaisin, sitä ei pidä unohtaa. Vastuu pikavipin ottamisessa ja takaisin maksamisessa kuuluu aina lainanhakijalle.

Pieni varoituksen sana tähän väliin. Olet saattanut jo huomatakin, että netti on nykyään täynnä erilaisia epävirallisia pikavippien vertailu sivustoja. Osa väittää, että pikavippi ilman luottotietoja on mahdollinen ja muuta vastaavaa. Sen takia suosittelen, että suoritat itse omat vertailusi vippipalvelujen virallisilla sivuilla, koska vain ja ainoastaan sieltä saat luotettavaa tietoa kaikista tarjolla olevista pikavippi diileistä.

Tällä sivulla pidetään ajan tasalla olevaa listaa vippipaikoista. Sivun tarkoitus on helpottaa sinua tekemään itse oma vertailusi vippi-palvelujen kotisivuilla, kokoamalla kaikki vippipaikat samaan paikkaan. Ainoa varma tapa saada ajan tasalla olevat tiedot jokaisen vippipalvelun ehdoista ja laina vaihtoehdoista on vierailla pikavippipalvelujen virallisilla sivustoilla.

Hakiessa vaikkapa asuntolainaa netistä kannattaa olla tarkkana, jotta halvin pikalaina löytyy. Eri pikavippi firmojen ja rahoitusyhtiöiden saman suuruinen laina saattaa tulla toisessa paikassa kalliimmaksi, kuin toisessa. Kokonaishintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat seikat:
– laina-aika
– lainattavan rahasumman suuruus
– miten vipin hakeminen tapahtuu (netissä, puhelimella, jne.)
– kyseisen vippipaikan yleiset ehdot (kaikki pikavipit vaativat hakijaltaan yleensä vähintään täysi-ikäisyyttä, vakituista osoitetta Suomessa ja oman puhelinliittymän.)

Varman ajan tasalla olevan tiedon pikalainojen kuluista ja ehdoista saat vain vippipaikkojen virallisilta sivuilta. Tämä on tärkeää pitää mielessä ja sen takia sen tässä taas toistan.

Ennen lainan ottamista varmista aina, että lainaa myöntävä yritys kuuluu Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteriin. Tällä tavoin varmistat, että yhtiö toimii laillisesti ja et joudu huijatuksi. Pikavippi alalla on kaikenlaista yrittäjää, joten parempi katsoa ensin kuin katua myöhemmin. Pikalainoja tarjoavan yrityksen on lain mukaan tähän rekisteriin kuuluttava, joten jos se ei siihen kuulu, niin ota vippisi muualta. Uusi vippipaikka ei välttämättä ole aina sitä miltä näyttää.

 

Ovatko kulutusluotot sama asia kuin pikavipppi?

Pikalainoja vertailemalla säästää rahaa

Eroja on myös lainan myöntämiseen liittyvissä ehdoissa. Voit saada lainaa monesta paikasta ilman vakuuksia, mutta jotkut kulutusluotot vaativat vakuuden lainahakemuksen hyväksymiseen. Kulutusluottoa on mahdollista saada myös pankista, pikavippien myöntäminen on yllä olevassa listassa olevien yritysten toimintaa. Pikavippi on myös kulutusluotto, erot tulevat esiin laina-ajan, sekä lainattavan rahasumman muodossa.

OmaLaina.fi kilpailuttaa 100€ – 6000€ suuruiset lainat puolestasi, ja etsii automaattisesti sinulle edullisimman vaihtoehdon.

Nimi antaa pienen viitteen, eli kulutusluotto on yleensä laina summaltaan ja takaisin maksuajaltaan pikavippiä suurempi. Pääsääntöisesti pikalainat ovat kooltaan 50-1000 euroa. Kulutusluottoa otetaan yleensä silloin, kun halutaan ottaa lainaa 1000 euroa tai enemmän.

Jos sinulla on isomman lainan tarve, niin silloin kulutusluotto on parempi vaihtoehto. Nimensä mukaisesti pikavippi taas auttaa pienessä alle 1000 euron rahantarpeessa, ja se maksetaan myös pois nopeammalla aikataululla kuin kulutusluotto.

Molempien laina muotojen hyväksyttyjen lainahakemusten rahansiirrot tapahtuvat 07-23 välisenä kellon aikana. Laki kieltää rahan siirrot yön pimeinä tunteina.

 

Heti lainaa tilille – pikavipin saa jopa prepaid liittymällä

Hakiessasi pikavippiä puhelimella tarvitset lainaa kyseisen vippipaikan käyttäjätunnuksen ja salasanan, mitkä olet saanut rekisteröityäsi puhelinnumerosi palveluun.Jos olet rekisteröinyt puhelinnumerosi pikalainoja myöntävän yrityksen rekisteriin, niin voit hakea lainaa myös prepaid liittymällä. Kaikki pikavipit ovat ehdoiltaan erilaisia, joten myös tähän saat lopullisen varmuuden valitsemasi rahoitusyhtiön virallisilta sivuilta.

Prepaid liittymällä lainaa saa ainoastaan palveluun rekisteröitymisen jälkeen. Tämän jälkeen sinut katsotaan ns. vanhaksi asiakkaaksi, ja voit hakea uudet vipit tekstiviestillä tai soittamalla rahoitusyhtiöön.

Pikavippi pankkitunnuksilla

Pankkitunnuksilla lainaa hakemisen etu on se, että säästät rahaa, kun sinun ei tarvitse soittaa tai tekstata rahoitusyhtiöön lainaa hakiessa. Pikalainan ottamisessa pankkitunnuksilla on muitakin etuja. Tärkein on se, että olet silloin 100% varmasti tekemisissä luotettavan pikavippipaikan kanssa, koska se kuuluu pankkien yhteiseen TUPAS-palveluun. Muuten ei lainan ottaminen pankkitunnuksilla onnistu.

Pikavippi ilman puhelinta tai tekstiviestiä on pieni säästö sekin. Ajan kanssa ne pienet säästöt kasvavat isoiksi säästöiksi.

pikavippi pankkitunnuksilla

Pikalaina on hyvä tapa saada nopeasti lainaa, kun tulee yllättävä rahantarve. Sinun tehtäväsi on kuitenkin pitää huolta siitä, että rahankäyttösi pysyy hallinnassa, etkä ajaudu velkakierteeseen.

Muista aina lainaa ottaessasi, että pikalaina ja kulutusluotto on myös maksettava takaisin.

 

 

Kaupunkidiilin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat automaattisesti tietoa parhaista diileistä!
Roskapostia ei tarvitse pelätä, koska sitä ei tule. Uutiskirjeen tilauksen poistaminen onnistuu yhdellä klikkauksella.

Pin It on Pinterest