page contents

Hyväntekeväisyysjärjestöt

WWF kummius

WWF kummius

Tältä sivulta löydät mahdollisuuksia vaikuttaa maailman hyvinvointiin erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta.

Joskus on hyvä ajatella asioita myös pitkässä juoksussa, ja varmistaa, että myös lapsillasi on mahdollisuus nauttia puhtaasta luonnosta. Se onnistuu liittymällä WWF kummiksi, tai hankkimalla kummius lahjaksi omalle lapselle tai lapsenlapselle.

Mikäpä olisi hauskempi lahja kuin antaa lapsen auttaa panda-nallejen selviytymistä.

Toinen kohde on FIDA, joka on tehnyt kummilapsityötä kehitysmaissa jo pitkään. Meillä kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään, ja pieni  summa meille, on iso apu siellä, missä ei ole edes tarpeeksi juomavettä.

 

Fida – Kummilapsityö

Fidan kummilapsityö tähtää kestävään muutokseen, joka parantaa kehitysmaiden lasten hyvinvointia. Kummina varustat paikallisia yhteisöjä huomioimaan lasten perustarpeet kaikilla elämänalueilla. Kummituki ohjataan niin, että siitä on mahdollisimman paljon hyötyä ja iloa niin lapselle kuin koko yhteisölle. Kun yhteisö voi hyvin, myös lapset voivat hyvin.

Tällä hetkellä Fidalla on 26 kummilapsikohdetta ja noin 5 000 kummia, jotka tukevat noin 10 000 lasta ja heidän perheitään ja yhteisöjään neljässätoista maassa. Kummilapsityön kautta autetaan lapsia Afrikassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Balkanilla. Työtä tehdään kristillisen lähimmäisenrakkauden perustalta.

 

 

WWF – Kummit

Lumileopardi tarvitsee apuasi

Lumileopardit ovat erittäin uhanalaisia. Niitä uhkaavat elinympäristön pieneneminen, salametsästys, saaliseläinten väheneminen ja ilmastonmuutos.

Nyt voit tukea WWF:ää suojelualueiden perustamisessa, salametsästyksen ja laittoman kaupan vastaisessa työssä sekä lumileopardia uhkaavan ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

Lähde mukaan kuukausittaisella summalla antamalla elintärkeää apua tälle lumisten vuorten karismaattiselle kissalle.

Lue lisää ja liity lumileopardin kummiksi tästä

Pin It on Pinterest